Thermobreak/cocedor horizontal oprema za preradu povrća i voća





Ako odlučite da kupite opremu po niskoj ceni, proverite da li komunicirate sa pravim prodavcem. Saznajte više o vlasniku opreme. Jedan od načina prevare je da se predstavi kao prava kompanija. U slučaju sumnje, obavestite nas o tome radi dodatne kontrole, putem obrasca za povratne informacije.
Pre nego što odlučite da napravite kupovinu, pažljivo pregledajte nekoliko prodajnih ponuda kako biste razumeli prosečnu vrednost izabranog modela opreme. Ako je cena ponude koja vam se sviđa mnogo niža od sličnih ponuda, razmotrite je. Značajna razlika u ceni može ukazati na skrivene nedostatke ili pokušaj prodavca da izvrši prevaru.
Ne kupujte proizvode čija je cena suviše različita od prosečne cene slične opreme.
Ne dajte saglasnost na sumnjive zaloge i plaćanje robe unapred. U slučaju sumnje, ne bojte se da pojasnite detalje, tražite dodatne fotografije i dokumente za opremu, proverite autentičnost dokumenata i postavjate pitanja.
Najčešća vrsta prevare. Nepošteni prodavci mogu zatražiti određenu količinu kapare da "rezervišu" vaše pravo na kupovinu opreme. Dakle, prevaranti mogu sakupiti veliki iznos i nestanu, i više se ne pojave.
- Prenos pretplate na karticu
- Nemojte plaćati unapred bez izdavanja dokumenata koji potvrđuju postupak prenosa novca, ako je vam tokom komunikacije prodavac postao sumnjičav.
- Prenos na račun "poverenika"
- Takav zahtev treba biti alarmantan, najverovatnije komunicirate sa prevarantom.
- Prenos na račun kompanije sa sličnim nazivom
- Budite oprezni, prevaranti se mogu sakriti iza poznatih kompanija, neznatno menjajući njihov naziv. Nemojte prenositi sredstva ako vam je naziv kompanije sumnjiv.
- Zamena sopstvenih podataka u fakturi stvarne kompanije
- Pre prenosa proverite da li su navedeni podaci tačni i da se odnose na navedenu kompaniju.
Kontakti prodavca




















marca: Teycomur Maquinaria
anchura: 600-700 mm
Los thermobreaks o cocedores horizontales están diseñados para cocer o enfriar pulpa de fruta (manzana
peras
fresas
platanos
tomates etc...) y verduras. Frutas o vegetales con hueso o piedras deben de ser separados antes del proceso
Están compuestos por un cuerpo principal semicírculo dividido en dos cámaras
una para el producto y la otra para fluido calefactor o enfriador
dependiendo del caso
Las cámaras son anexas produciéndose un intercambio de calor que hace posible la cocción o el enfriamiento del producto
El movimiento del producto a lo largo de la cámara se realiza por la acción de un husillo que incorpora el eje de la máquina
el cual proporciona un avance lento de producto desde la entrada hasta la salida
produciendo así un salto de temperaturas
La tracción al eje de la máquina la suministra un motor-reductor. Las aspas del eje funcionan a modo de agitador horizontal. Por el interior del eje también circula vapor o fluido refrigerante
calentando o enfriando respectivamente
de esta manera
el producto desde el interior
lo cual supone una mejora en el rendimiento del equipo. Dispone de cuadro eléctrico